Er staan vier matchen op het programma op zondag, waarvan drie erg interessant lijken! Lees hier onze voorbeschouwing.

Club Brugge – Anderlecht

Een duel tussen deze twee is altijd boeiend. Brugge won de laatste vijf klassiekers. Meer zelfs: Anderlecht won maar twee keer in de laatste 12 duels met Brugge! Anderlecht wist dit seizoen al in elke match te scoren, maar het hield maar één keer de nul. Brugge verloor al tweemaal met 0-1 thuis dit seizoen. Zet hier in op winst van Anderlecht.

KAA Gent – Beerschot

Beerschot pakte verrassend 15/21 in het seizoensbegin, met winst tegen o.a. Brugge en Genk. Gent verloor nu al drie matchen op rij. Er is beterschap sinds coach De Decker overnam, maar kan hij het ook waarmaken tegen het team van zijn ex-ploegmakker Losada. Hij zal vooral zijn defensie op orde moeten krijgen tegen het aanvallend sterke Beerschot (doelpuntensaldo 15-12). Zet hier in op een gelijkspel mét goals.

Sporting Charleroi – Standard

De Zebra’s verloren dit weekend nog maar hun eerste punten in de Jupiler Pro League (1-1 tegen Moeskroen). Met slechts drie tegengoals hebben ze de beste defensie van de reeks. Ook Standard begon goed, maar tegen de enige topclub (Genk) die het tot dusver tegenkwam, speelde het gelijk. In de vorige 9 (afgewerkte!) duels werd maar 8 keer gescoord. Wed hier op 0-0 als einduitslag.

25 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…