De topfavorieten om de Champions League te winnen zijn Manchester City, Bayern München, Paris SG en Liverpool. Die laatste twee wonnen hun heenmatch van de 1/8e finale al. Wat doen de andere favorieten?

Lazio – Bayern München

Lazio won haar voorbije zeven thuismatchen en in de groepsfase was het ongeslagen. Met Ciro Immobile (vijf goals in vier UCL-matchen) hebben ze een pinchhitter in huis die het verschil kan maken in topmatchen. Bayern kan daar natuurlijk de kleppers Lewandowski, Coman, San en Goretzka (samen 10 goals in vier UCL-matchen) tegenover zetten! Het is de eerste keer dat deze teams het tegen elkaar opnemen. Kersvers clubwereldkampioen Bayern speelt uit maar blijft de favoriet. Zet hier in op Bayern.

Lees hier meer over wedden op de Champions League!

Borussia Mönchengladbach – Manchester City

Borussia Mönchengladbach haalde voor de eerste keer ooit de knock-outfase van de Champions League. Voor Manchester City is het al de achtste keer dat het in de 1/8e finales staat, maar drie keer in de laatste acht jaar was dat ook het eindstation. Dit jaar lijken ze net op tijd naar hun topvorm gegroeid te zijn. Zet hier in op Manchester City.

Daarnaast heb je ook nog de spannende match tussen Atlético Madrid en Chelsea en de clash tussen Atalanta en Real Madrid.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…