Grote opluchting bij de wielerliefhebbers vorige week. De Tour de France gaat dit jaar door, zij het twee maanden later. In september kennen we dus de opvolger van Egan Bernal. Dit zijn de topfavorieten.

Team Ineos (en voorheen Team Sky) domineert de Ronde van Frankrijk al jaren. De laatste vijf jaar kwam de winnaar telkens uit dezelfde ploeg. Met Chris Froome, Egan Bernal en Geraint Thomas heeft Ineos drie topfavorieten in huis. De grootste naam in het Britse team blijft natuurlijk Chris Froome. Wint hij straks zijn vijfde Tour? Zet hier in.

Froome zal wel binnen zijn ploeg moeten afrekenen met de jonge Bernal. De Colombiaan toonde zich vorig jaar de sterkste over drie weken en kan zichzelf dus opvolgen. Rijdt Egan Bernal in september opnieuw in het geel over de Champs- Élysées? Wed hier.

Om Team Ineos van een nieuwe zege te houden moet je over een sterk blok beschikken. En dat heeft Team Jumbo-Visma begrepen. Het Nederlandse team offert zelfs topspurter Dylan Groenewegen op. Met zowel Tom Dumoulin, Primož Roglič als het nummer drie van vorig jaar, Steven Kruijswijk, in de ploeg zou de strijd tussen Jumbo-Visma en Ineos weleens voor vuurwerk kunnen zorgen.

Team Jumbo-Visma rekent vooral op Roglič als grootste kanshebber. Zet hier in op winst van Primož Roglič. Of wint Tom Dumoulin na de Giro d’Italia zijn tweede grote ronde uit zijn carrière? Zet hier in.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…