Het geduld van de voetballiefhebbers wordt nog wat extra op de proef gesteld. Pas volgend jaar weten we Europees kampioen voetbal wordt. Wie maakt de meeste kans om Portugal op te volgen?

Engeland

Op de grote kampioenschappen blijven de Engelsen vaak onder de verwachtingen. Eén keer wonnen de “Three Lions” de hoofdprijs. In 1966 won Engeland het WK in eigen land. Met een redelijk jong team moet het op het EK van 2021 eindelijk eens lukken. Leidt bondscoach Gareth Southgate zijn team naar de eerste EK-titel van Engeland? Zet hier in.

België

De “gouden generatie” van het Belgische voetbal wordt er niet jonger op. Topspelers als De Bruyne en Lukaku zitten in de piek van hun carrière. De eindwinst op het EK moet dan ook het doel zijn volgend jaar. Doet Roberto Martinez beter dan de derde plaats op het WK twee jaar geleden? Wed hier op een Europese titel voor België.

Frankrijk

Twee jaar geleden werd Frankrijk in Rusland na 20 jaar opnieuw wereldkampioen. De titel van 1998 werd extra in de verf gezet door twee jaar later ook het EK te winnen. Kunnen Les Blues de geschiedenis doen herhalen? Een nieuw EK-titel zou meteen ook de derde zijn. Daarmee zou Frankrijk zich naast Duitsland en Spanje hijsen op de erelijst.

Nederland

Na twee afwezigheden op de grote toernooien zijn onze noorderburen enorm gemotiveerd voor het EK van 2021. Onder leiding van coach Ronald Koeman maakte Oranje een generatiewissel door. Met spelers als Van Dijk, Wijnaldum, de Ligt en de Jong hebben de Nederlanders wereldklassespelers in huis. Zorgen zij voor een nieuw volksfeest? Wed hier op de eindzege van Nederland.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…