Het virtuele bloedvergieten gaat verder: In poules C en D zijn er telkens zes matchen gespeeld en nog negen te gaan.

POULE C

Team Liquid (6/12) en 100 Thieves (9/12) zijn zoals verwacht goed gestart. Evil Geniuses speelde nog maar één wedstrijd en verloor die van 100 Thieves. FURIA Esports won haar eerste wedstrijd verrassend van Team Liquid en houdt haar kansen gaaf om bovenaan mee te doen. FURIA speelt tegen hun landgenoten van MIBR, die vorige week verloren van Team Liquid. Wed hier op winst van FURIA!

Zin in een gewaagd gokje? Wed op winst van Swole Patrol tegen Evil Geniuses. Eerder won Swole Patrol al overtuigend van Team Liquid en ook voordien waren ze in bloedvorm: ze wonnen acht van hun tien wedstrijden!

POULE D

Zoals verwacht presteren de Chinezen van TyLoo niet bepaald sterk. Ze verloren al hun wedstrijden tot dusver. OG en G2 Esports zijn wel op de afspraak en haalden allebei 6/6.

De Kazakken van Virtus.pro moet nog uit de startblokken schieten en spelen tegen Faze Clan. FaZe Clan won 16 van de 25 confrontaties in deze klassieker en heeft nu ook de beste kaarten. Wed hier op winst van Faze Clan tegen Virtus.pro.

Een dag later krijgt Virtus.pro mousesports voor de kiezen. Beide teams zijn al jaren aan elkaar gewaagd maar mousesports lijkt de favoriet. Wed hier op winst tegen Virtus.pro.

G2 Esports en OG nemen het tegen elkaar op. Het Franse G2 won drie van de vorige vier ontmoetingen met OG en is nu ook favoriet. Wed hier op G2 Esports!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…