Brugge en Gent maken nog kans om door te stoten, maar makkelijk wordt het niet! Ook favorieten voor de eindwinst Ajax en Sevilla moeten vol aan de bak.

Manchester United – Club Brugge

Brugge staat voor een aartsmoeilijke opdracht, want het moet OF gaan winnen op Old Trafford, OF een doelpuntrijk gelijkspel halen. Het laatste verlies van blauw-zwart is 14 wedstrijden geleden, het laatste uitverlies al 10 wedstrijden. Toch lijkt Manchester United het op kwaliteit te kunnen halen. Ook zij zijn al zes matchen ongeslagen.
Wed hier op Manchester United – Club Brugge.

KAA Gent – Roma

Roma won gevleid van Gent in de heenwedstrijd. Maar in ‘Fort Ghelamco’ kan daar verandering in komen: de Buffalo’s verloren geen enkele van haar laatste 23 thuismatchen! Bovendien verloor Roma haar laatste drie uitwedstrijden.
Zet hier in op Gent – Roma.

Ajax – Getafe

Getafe zorgde voor de stunt van de heenronde door Ajax met 2-0 te verslaan. Ze maakten Ajax vooral het voetballen onmogelijk. Kunnen de Amsterdammers nu wel door de Madrileense muur gaan? Met 32 tegengoals in 34 wedstrijden in alle competities mag Getafe toch nog hoop koesteren.
Wed hier op Ajax – Getafe.

Sevilla – Cluj

Sevilla werd vooraf getipt als een van de kanshebbers op de Europa League, maar bleef in Roemenië steken op een 1-1-gelijkspel. Thuis incasseerde het nog geen enkel doelpunt in de groepsfase, en ook in La Liga incasseert het minder dan 1 goal per match thuis. Cluj is al zes wedstrijden ongeslagen en staat autoritair aan de leiding in de Roemeense Liga I.
Zet in op Sevilla – Cluj.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…