Burnley – Watford

Deze twee teams zijn in povere vorm. Watford pakte 1/21 in de Premier League, Burnley 4/21. In de vorige zes confrontaties met Burnley kon Watford maar één keer winnen. Thuis won Burnley dit seizoen slechts één keer, terwijl Watford twee uitwedstrijden wist te winnen.

Brighton & Hove Albion – Chelsea

Brighton is bezig aan een reeks van vijf ongeslagen wedstrijden, terwijl Chelsea haar reeks van 11 ongeslagen matchen dit weekend verbroken zag worden door Manchester City. Brighton kon nog nooit een competitieve match winnen van Chelsea, maar van de laatste vier duels tussen deze twee teams eindigden er drie in een gelijkspel!

Leicester – Tottenham

De prestaties van Leicester zijn behoorlijk wisselvallig. Verliesmatchen tegen Manchester City, Aston Villa en Chelsea worden afgewisseld met overwinningen tegen Liverpool en Watford. De Spurs zijn nog ongeslagen in de Premier League sinds het aantreden van Antonio Conte 2,5 maand geleden. In de voorbije 9 Premier League-confrontaties tussen Leicester en Tottenham vielen er gemiddeld 4,33 goals/match!

Brentford – Manchester United

De promovendus begon met slechts 1 tegendoelpunt in haar eerste vijf matchen in de Prem, maar in haar laatste vijf PL-wedstrijden vlogen er 11 binnen. Brentford won evenveel thuismatchen (4) als Man U uitmatchen won. De Red Devils wonnen slechts 1 van hun laatste 4 competitiematchen.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…