Deze US Open is er eentje zonder Roger Federer en Rafael Nadal. Novak Djokovic maakt nog kans op eindwinst op deze US Open, maar dan moet hij eerst de kwartfinale halen. Als Djokovic wint, wordt het zijn 21e Grand Slam-titel. Dat zou hem de meest gelauwerde tennisser ooit maken.

Hier een greep uit het assortiment:

Alexander Zverev vs Jannik Sinner

Zverev won de laatste ontmoeting met Winner, maar twintig dagen eerder waren de rollen nog omgekeerd. Zverev won al 14 matchen op rij, inclusief zijn overwinningen op de Olympische Spelen en in Cincinnati. Wed hier op winst van Zverev.

Novak Djokovic vs Jenson Brooksby

Het is de eerste keer dat deze tennissers elkaar ontmoeten. De Amerikaan Brooksby (ATP-99) zou geen partij mogen zijn voor Djokovic (ATP-1).   

Kwartfinales:

Botic Van de Zandschulp vs Daniil Medvedev

De Nederlander beleeft een sprookje. De nummer 117 op de wereld overleefde al zeven rondes op deze US Open maar nu moet hij voorbij Medvedev (ATP-2). Wed hier op een nieuwe stunt.

Nog dit als uitsmijters: van de laatste 71 Grand Slams wonnen Nadal, Federer en Djokovic er elk 20! Bovendien won ‘Djoker’ dit jaar al de drie andere Grand Slam-toernooien. Als Djokovic de US Open wint, wordt hij de eerste speler sinds Rod Laver in 1969 die de eigenlijke ‘Grand Slam’ binnenhaalt.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…