De Phoenix Suns schakelden de Denver Nuggets als met sprekend gemakt uit: 4-0 werd het. De Suns staan dus al in de finale van de Western Conference, maar wie wordt hun tegenstander?

Tussen de Utah Jazz en de LA Clippers staat het nu 2-1. Dinsdagochtend (vanaf 4.10u) kan je live op NapoleonTV volgen wie Game 4 binnenhaalt. De Clippers schakelden de Mavericks uit nadat ze 2-0 achter kwamen. De Utah Jazz lieten van hun kant maar één game liggen tegen de Memphis Grizzlies. De Jazz wonnen 12 van hun laatste 16 matchen tegen de Clippers. Wed hier op deze match.

De Hawks wonnen de eerste match op het veld van de 76ers, maar dat kunstje deden de mannen uit Philadelphia netjes over op bezoek in Atlanta. Ondertussen staat het 2-1. Kunnen de 76ers opnieuw een uitoverwinning boeken en zo een stap dichter naar de East Finals zetten?

Tussen de Brooklyn Nets en de Milwaukee Bucks staat het nu 2-2. Game 5 wordt weer in Brooklyn gespeeld, waar de Nets hun voorbije 8 thuismatchen wonnen. Wed hier op wat wel eens een erg spannende match zou kunnen worden!

Volg alle matchen live op NapoleonTV en lees hier meer over wedden op de NBA!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…