De wereldtop van het Darts komt deze week opnieuw bijeen in het Engelse Milton Keynes voor de PDC Summer Series. Tot en met zondag wordt er elke dag een Players Championship-toernooi georganiseerd.

Gisteren schreef de Nederlandse nummer één van de wereld, Michael van Gerwen, meteen de eerste dagzege op zijn naam. In een razend spannende finale versloeg hij Peter Wright met 8-7. De Schotse nummer twee van de wereld zal op revanche gebrand zijn. Kan hij op dag twee van de PDC Summer Series aan het feest? Zet hier in.

Tijdens de coronastop onderhielden de darters noodgedwongen hun techniek vanuit hun woonkamer in de PDC Home Tour. Michael van Gerwen liet dat toernooi echter aan zijn hoofd voorbijgaan. Het was dus al sinds maart geleden dat hij in actie kwam. Mighty Mike kwam moeilijk op gang gisteren, maar tegen het eind van de dag leek het alsof de Nederlander nooit weg was geweest. Trekt hij ook op dag twee van de PDC Summer Series aan het langste eind? Wed hier op de dagwinst van Michael van Gerwen.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…