Wedden op tafeltennis is misschien niet zo bekend in België, maar wel erg interessant. Wist je dat het internationale tafeltennis een van de weinige sporten was die bijna probleemloos kon doorgaan tijdens de eerste golf van de corona-pandemie? Vooral de toernooien in Rusland en Oekraïne gingen gewoon door, wat vele mogelijkheden schept voor de tafeltennis weddenschappen. Pingpong wedden is sterk gegroeid de laatste tijd, en hier is waarom!

Op welke wedstrijden kan ik wedden?

Bijna het hele jaar door kan je doorgaan met tafeltennis wedden. In Rusland heb je de Liga Pro Moskou voor vrouwen en mannen. In Oekraïne is de TT Cup erg groot en je hebt ook nog de TT Star Pro Series. Dat toernooi wordt hele jaar door gehouden in Tsjechië en Griekenland. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar vindt een ‘final tournament’ plaats. 

De TT Star Pro Series is erg laagdrempelig. Elke week zijn er twee tot drie toernooien tussen acht deelnemers. De wedstrijden van elk toernooi worden over twee dagen gespeeld, met halve finales, een troostfinale en een finale op de tweede dag. Bovendien worden de resultaten ook meegenomen in de rankings. De deelnemers zijn internationaal. Ze komen uit Engeland, Polen, Slovakije, Tsjechië, en vele andere landen. 

Op welke opties kan ik wedden?

Op voorhand kan je inzetten op de de winnaar van elke wedstrijd. De opties worden nog veel groter vanaf de wedstrijd gestart is.

Je zal merken datt er heel veel mogelijkheden zijn bij tafeltennis weddenschappen. Bekijk alle opties op Napoleon Sports & Casino, door op de homepagina op ‘Sportwedden’ te klikken en vervolgens bovenaan ‘Sporten’ aan te klikken. In het overzicht van alle sporten selecteer je ‘Tafeltennis’, waarna je de beschikbare toernooien en wedstrijden kan zijn. Klik op ‘Live – Nu Meteen’ om de matchen te zien die momenteel bezig zijn!

Kan ik live wedden op tafeltennis?

Met tafeltennis wedden heb je erg veel opties om live te wedden. Je kan nog steeds op de winnaar van een wedstrijd inzetten, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je kan een tafeltennis weddenschap afsluiten op het totaal aantal games in de wedstrijd. Je kan wedden op welke speler welke ‘game’ binnenhaalt. En je kan inzetten op hoeveel ‘legs’ een game zal hebben. Daarvoor gebruik je een drempel (bijvoorbeeld 17,5), en dan wed je op ‘over’ of ‘under’ die drempelwaarde. 

Het spektakel begint pas echt bij de ‘instant betting’-formule. Je kan wedden op wie het volgende punt binnenhaalt, in een overzicht dat voortdurend wordt geüpdatet. Per game kan je ook wedden op de precieze score. 

Het totaal aantal punten en het totaal aantal games in een wedstrijd is ook een onderwerp bij tafeltennis wedden. Bovendien kan je inzetten op de correcte score en op hoeveel punten elke speler zal maken.

Nog een leuke feature om tafeltennis wedden extra spannend te maken, zijn de races. Hier kan je kiezen welke speler er als eerste op 3 of 6 punten zal komen.

Wedden op andere sporten? Bekijk alle sportweddenschappen op Napoleonsports.be.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…