Wedden op honkbal is een homerun op zich! Baseball staat nog steeds in de top-10 van populairste sporten ter wereld, met ongeveer 500 miljoen fans. Het is vooral populair in de Verenigde Staten, Japan, Cuba en de Dominicaanse Republiek, maar ook in Zuid-Korea, China, Australië en Taiwan wordt de sport professioneel beoefend. 

Als je alleen wil inzetten op de absolute topmatchen, kan je wachten op de start van de World Series. Dat is het play-off-format waarin de kampioen van de MLB wordt aangeduid. De winnaar van de American League neemt het dan op tegen de winnaar van de National League in een best-of-seven. In 2020 wonnen de Los Angeles Dodgers hun zevende World Series ooit. De all-time kampioenen zijn de legendarische New York Yankees met 27 overwinningen, maar zij wachten al sinds 2009 op een nieuwe deelname aan de World Series. Recent wonnen ook de Washington National (2019), Boston Red Sox (2018), Houston Astros (2017) en Chicago Cubs (2016) de World Series.

Op welke wedstrijden kan ik wedden?

Je kan wedden op honkbalwedstrijden in Chinese Taipei, de Dominicaanse Republiek, Duitsland, Italië, Mexico en Venezuela, maar natuurlijk op de wedstrijden van toplanden als de Verenigde Staten, Japan en Zuid-Korea. 

Wedden op honkbal is vooral interessant tijdens het MLB-seizoen, dat normaal loopt van medio maart tot eind oktober. Elk van de 30 teams speelt dan maar liefst 162 wedstrijden in het reguliere seizoen, goed voor 2430 wedstrijden in totaal. En dan komt de World Series er nog bij! 

Ook in Zuid-Korea wordt er een stevig potje gehonkbald. 10 teams spelen Elks 144 wedstrijden tussen begin mei en eind oktober. Het Japanse Nippon Professional Baseball-seizoen loopt normaal van eind maart tot eind oktober, met 12 teams die elk 143 wedstrijden afwerken. Je ziet: je vindt meer dan genoeg baseball om op te wedden!

Op welke opties kan ik wedden?

Met wedden op honkbalwedstrijden kan je je geweldig amuseren. Als je op de Sportwedden-pagina klikt op ‘Sporten’ en vervolgens op ‘Honkbal’, krijg je een overzicht van alle competities en wedstrijden die op dat moment beschikbaar zijn. 

Als je op een wedstrijd klikt, kan je ‘alle statistieken bekijken’ aanduiden. Zo vind je alle relevante data over eerdere confrontaties, huidige vorm, topspelers, enzovoort. 

Per wedstrijd kan je uiteraard inzetten op de winnaar, maar je kan ook verder gaan. Zet bijvoorbeeld in op het totaal aantal runs in de match, maar ook het totaal aantal runs per team. Je kan ook wedden op welk team er als eerste op 2, 3, 4 of 5 runs komt te staan. Of je kan zelfs wedden op welk team een run scoort in innig 1. 

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te wedden op welk team zal leiden na 3 of 5 innings, of hoeveel runs er in de eerste 3 of 5 innings zullen gebeuren.

Kan ik live wedden op honkbal?

Je kan ook live wedden op honkbal, waardoor de baseballwedstrijd nog een hele nieuwe dimensie krijgt. Probeer het eens op Napoleon Sports & Casino!

Wedden op andere sporten? Bekijk alle sportweddenschappen op Napoleonsports.be.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK