De Serie A is één van de meest aantrekkelijke voetbalcompetities ter wereld. Een Serie A weddenschap afsluiten zuigt je meteen binnen in de fascinerende wereld van het Italiaanse voetbal. 

Wedden op de Serie A in 2020-2021 was al een geweldige belevenis, met Inter dat het uiteindelijk met ruime voorsprong haalde van Milan, Atalanta en Juventus. De Oude Dame had voordien een recordreeks van 9 opeenvolgende Scudetto’s neergezet. Grijp je kans en start vandaag met Serie A wedden!

Op welke ploegen kan je wedden?

Een Serie A-weddenschap afsluiten is net zo leuk omdat je op hele reeks topclubs kan inzetten én enkele intrigerende uitdagers. Maar je moet je niet beperken tot de topclubs wanneer je op de Serie A gaat wedden. Er zijn 20 clubs in de Serie A 2021-2022 waarop je kan wedden: Atalanta, Bologna, Cagliari, Empoli, Fiorentina, Genoa, Hellas Verona, Internazionale, Juventus, Lazio, Milan, Napoli, Roma, Salernitana, Sampdoria, Sassuolo, Spezia, Torino, Udinese en Venezia. 

Een club als Atalanta Bergamo zorgt al enkele seizoenen voor extra pigment in de Serie A. Wedden dat ze dit seizoen opnieuw voor spektakel zorgen? We verwachten ook wel iets van Roma, nu Mourinho daar de plak zwaait. Na hun Scudetto in de Serie A 2020-2021 is wedden op een nieuwe titel voor Inter dit seizoen, wellicht geen slecht idee. En wat met Milan, dat er weer staat dankzij een goede mix van jong en oud? Of Juventus, Napoli en Lazio, die revanche willen nemen voor hun mindere resultaten van het voorbije seizoen?

Wil je je focussen op de teams waar Belgen actief zijn?

Dan kan je deze spelers in de gaten houden:

  • Zinho Vanheusden (Genoa CFC)
  • Jordan Lukaku en Sofian Kiyine (Lazio)
  • Dries Mertens (Napoli)
  • Daan Heymans (Venezia)
  • Alexis Saelemaekers (Milan)
  • Romelu Lukaku en Radja Nainggolan (Inter)
  • Mërgim Vojvoda, Dennis Praet en Thibo Baeten (Torino)

Op wat kan je wedden? (wedopties)

Klaar om op de Serie A te wedden? Dan zijn er erg veel mogelijkheden. Je kan nu al enkele voorspellingen doen over hoe het seizoen zal eindigen: Wie wint de ‘Scudetto’? Wie degradeert naar de Serie B? Welke speler maakt de meeste goals en wie levert het meeste assists af? als Ruslan Malinovskyi, Piotr Zieliński en Henrikh Mkhitaryan heb je al enkele kanshebbers, maar vergeet niet dat ook wereldtoppers als Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo en onze Romelu Lukaku kanshebbers zijn voor de individuele prijzen! 

Voor clubs als Inter en Juventus heb je bovendien nog de mogelijkheid om te wedden op één, twee, drie of helemaal géén prijzen dit seizoen. 

Per wedstrijd zijn de opties ook heel groot. Je kan inzetten op de winnaar van een wedstrijd, op hoeveel doelpunten gemaakt worden en zelfs op de juiste score. Denk je dat beide teams zullen scoren? Aan het einde van de match, of zullen ze al gescoord hebben wanneer het rustsignaal klinkt? Ook daarop kan je wedden. Kan je de exacte winstmarge voorspellen? Ga je gang! 

Kan ik ook live wedden op de Serie A?

Absoluut, je kan je Serie A-weddenschap afsluiten terwijl de wedstrijd al bezig is. Dat maakt de match extra spannend. De tijd dat Italiaans voetbal saai was en weinig doelpunten opleverde, ligt ver achter ons. Er zijn heel wat verrassende wendingen, dus live wedden wordt heel prettig. 

Wed op de Serie A bij Napoleon Sports & Casino!

Wedden op andere sporten? Bekijk alle sportweddenschappen op Napoleonsports.be.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…