In de ontknoping van de Jupiler Pro League komt alles bij elkaar: sportieve spanning, topspelers in topvorm en presteren voor de prijzen! Wedden dat de play-offs ook dit jaar weer voor verrassingen zullen zorgen? 

Wat zijn de play-offs?

De play-offs van de Jupiler Pro League 2020-2021 zijn anders dan de vorige seizoenen. Normaal speelt de top-6 voor het kampioenschap en enkele Europese tickets in play-off 2, terwijl de twee poules van play-off 2 spelen om het resterende Europese plaatsje. In 2021 zijn er ook twee play-offs, maar dan lichtjes anders. Alleen de top-4 speelt voor play-off 1. De teams die na de reguliere competitie op plaatsen 5 tot en met 8 staan, spelen play-off 2. 

In beide play-offs spelen de teams zes wedstrijden: drie thuis en drie uit. Bij aanvang worden de punten die behaald werden in de reguliere competitie, gehalveerd. 

De Jupiler Pro League Champions Play-Off 2020-2021 wordt gespeeld door Club Brugge, Royal Antwerp FC, RSC Anderlecht en KRC Genk.

Wie in play-off 1 (of ‘Champions Play-off’) eerste eindigt, is kampioen en mag rechtstreeks naar de groepsfase van de Champions League. De tweede speelt de derde kwalificatieronde van de Champions League, terwijl nummer 3 de voorlaatste voorronde van de nieuwbakken ‘Conference League’ speelt. Aangezien Racing Genk de beker won, is iedereen in de Champions Play-Off al zeker van een vorm van Europees voetbal volgend seizoen.

Het laatste Europese ticket, nl. de tweede kwalificatieronde van de Conference League gaat naar de winnaar van de ‘Europe Play-Off’, waaraan dit jaar KV Oostende, KAA Gent, Standard en KV Mechelen meedoen.

Ook onderaan wordt een soort play-off gespeeld: de 17e in de eindstand van de JPL speelt barragewedstrijden tegen nummer 2 uit 1B. 

Op welke opties kan ik wedden?

Als je wil wedden op de Jupiler Pro League play-offs zit je goed bij Napoleon Sports & Casino. Je kan in detail wedden op de play-off-wedstrijden, of simpelweg nu al inzetten op de kampioen. 

Bovendien kan je ook wedden op de topschutter, de assistenkoning en zelfs de Profvoetballer van het Jaar 2020-2021.

Welke ploegen doen mee aan de play offs?

De Champions Play-Off worden aangevat met deze teams en puntenaantallen: Club Brugge (38 ptn), Antwerp (30 ptn), Anderlecht (29 ptn) en Genk (28 ptn).

In de Europe Play-Off is het spannender: KV Oostende (27 ptn), Gent (25 ptn), Standard (25 ptn) en KV Mechelen (24 ptn) beginnen met een klein verschil aan hun race naar een Europees avontuur volgend seizoen.

Kan ik live wedden op de Jupiler Pro League play offs?

Wedden op de Jupiler Pro League Play-Offs kan je nog spannender maken door in te zetten op matchen terwijl ze al bezig zijn. Start je avontuur nu nog!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…