Wedden op Club Brugge als winnaar van de Croky Cup, de Jupiler Pro League of zelfs de Europa League? Dan ben je bij Napoleon Games aan het juiste adres! 

Vroeger waren ze gekend als ‘FC Brugeois’ en ‘FC Brugge’, maar vandaag is de naam ‘Club Brugge KV’. Blauw-zwart is historisch één van de meest populaire én succesvolle clubs van België. Op Standard (102) en Antwerp (100) na zijn ze de club met het hoogste aantal seizoenen in eerste klasse: 99 jaar spelen ze al op het hoogste niveau. Sinds 1959 vind je hen ononderbroken op de tabellen van Eerste Klasse. 

Club Brugge, met het Stamnummer 3 trouwens ook één van de oudste clubs van het land, won maar liefst 16 landstitels. Dat is weliswaar minder dan de helft van aartsrivaal Anderlecht (34), maar daarmee staan ze wel mooi tweede in de eeuwige rangschikking. 

Qua bekers is Club Brugge wel de recordhouder: ze behaalden 11 bekers in 19 finales! Anderlecht (9 bekers in 13 finales) en Standard (8bekers in 17 finales) doen beduidend minder goed. De Brugse club stond in bijna één derde van de bekerfinales ooit!

De spelers van Club Brugge zijn ondertussen Europees fel begeerd. Voor spelers als Wesley (Aston Villa), Krépin Diatta (Monaco), Arnaut Danjuma (Bournemouth), José Izquierdo (Brighton), Marvelous Nakamba (Aston Villa) en Carlos Bacca (Sevilla) wordt vlotjes meer dan 10 miljoen betaald. 

Brugse clubiconen zijn o.a. Dany Verlinden, Franky Van der Elst, Vital Borkelmans, Jan Ceulemans en Raoul Lambert.

Op welke wedstrijden van Club Brugge kan ik wedden? 

Doorgaans is Club Brugge op meerdere fronten actief. Een blauw-zwart seizoen is pas geslaagd als ze de bekerfinale halen, tot de laatste speeldagen meedoen voor de landstitel (en hem liefst halen!) en Europees overwinteren. De laatste drie seizoenen lukte het effectief om het Europese avontuur tot na de winter te rekken.

Wedden of Club Brugge kampioen wordt?

Wil je op een nieuwe titel voor Club Brugge wedden? Geen slecht idee, want sinds 2015-2016 pakten ze drie van de vijf kampioenschappen. Je kan wedden op Club Brugge als kampioen door naar de pagina van de Jupiler Pro League te gaan en te klikken op ‘outrights’. Lees hier meer over wedden op de Jupiler Pro League. https://napoleongames.be/nl/blog/wedden-op-sport/wedden-op-jupiler-pro-league/

Kan ik live wedden op Club Brugge?

Je kan inzetten op de matchen van Club Brugge terwijl die al aan de gang zijn. Zo wordt het extra spannend om op Club te wedden!

Wedden op andere sporten? Bekijk alle sportweddenschappen op Napoleonsports.be.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK