Wedden op de Challenger Series Tafeltennis zorgt het hele jaar door voor plezier in de huiskamer. Tafeltennis is een boeiende en spannende sport die onder bijna alle omstandigheden gespeeld kan worden. Het was bijvoorbeeld een van de weinige sporten die amper hinder ondervond van de wereldwijde covid-19-pandemie! Wedden op de Challenger Series was zeker een lichtpuntje voor vele mensen in deze periode.

Het is niet eenvoudig om professioneel tafeltennisser te worden. De Challenger Series geeft jonge talenten kansen om deel te nemen aan een internationaal toernooi. Het toernooi is Duits van oorsprong, maar lokt deelnemers uit de hele wereld naar Mittelbiberach. Zo passeren er tafeltennissers uit Oostenrijk, Frankrijk, Portugal, India, Argentinië, Tsjechië, Libië, Wit-Rusland, Kroatië, Servië, Australië, enzovoort. De totale prijzenpot op jaarbasis bedraagt € 220.000.

Elke week starten er nieuwe toernooien, die lopen van maandag tot en met vrijdag. Er doen telkens acht spelers per toernooi en elke speler speelt minstens 7 wedstrijden. Alle matchen worden gelivestreamd over de hele wereld. Dit gaat zo door het hele jaar door, met uitzondering van de kerstperiode.

Op welke wedstrijden kan ik wedden?

Er wordt gewerkt in een ’round robin’-format volgens een ‘best-of-five’-systeem. Ook de twee halve finales en de finale zijn ‘best-of-five’.

Op wat kan je wedden? (wedopties)

Vooraf kan je alleen op de winnaar van de wedstrijd wedden.

Kan ik ook live wedden tijdens de Challenger Series?

Live wedden op tafeltennis is geweldig spannend, zeker als je tegelijk de wedstrijd live aan het volgen bent. Je kan live wedden op het totaal aantal games, wie het volgende game binnenhaalt, wie het volgende punt scoort, wat de correcte eindscore wordt, het totaal aantal punten gescoord door elke speler, wie als eerste op 3 of 6 punten komt, enzovoort. Je voelt de spanning nu al stijgen!

Wedden op andere sporten? Bekijk alle sportweddenschappen op Napoleonsports.be.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…