Anderlecht is niet bepaald aan haar sterkste seizoen bezig, maar als het kan winnen van Zulte Waregem deelt het alvast een klap uit aan een rechtstreekse concurrent. De Mauves slopen de laatste weken naar de vierde plaats, terwijl Zulte Waregem opklom van de laatste plaats op speeldag 11, naar de achtste plaats op speeldag 30! Op zondag 21 maart spelen beide teams hun troefkaarten uit om hun ambities waar te maken.

RSCA blijft erg wisselvallig. Het wisselt overwinningen tegen Genk en Standard af met nederlagen tegen Kortrijk en Eupen. Bovendien vergaarde het al dertien draws. Samen met Eupen hebben ze de meeste gelijkspelen van de Jupiler Pro League! Een van de grootste problemen van Anderlecht is het creëren van kansen, en dus het maken van goals. Ze maakten 40 doelpunten in 30 matchen (7e minste van de competitie), waarvan maar liefst 10 vanop de stip. RSCA heeft wel de beste verdediging (31 tegengoals) op Club Brugge (19 tegengoals) na. 

Anderlecht moet Delcroix en Van Crombrugge nog steeds missen door kwetsuren. 

Met Gianni Bruno (17 doelpunten) heeft Zulte Waregem een geheim wapen in huis. Hij maakte 37% van Essevee’s 46 doelpunten. Het probleem bij Zulte Waregem ligt achteraan: alleen Beerschot en Waasland-Beveren slikten meer goals (53 tegengoals). 

Ook dit nog: Zulte Waregem moet de gehuurde Antoine Colassin missen tegen Anderlecht, omdat de Mauves nog een deel van zijn loon betalen. De Bock, Sissako, Demir en Zarandia zijn onbeschikbaar door blessures. 

Op welke opties kan ik wedden?

Als je wil wedden op Anderlecht – Zulte Waregem krijg je weer heel wat mogelijkheden. Je kan niet alleen inzetten op de winnaar, het totaal aantal doelpunten en zelfs de correcte score, maar ook op o.a. de ruststand, de winstmarge en of beide teams scoren. Daarnaast zijn er nog verschillende scenario’s waarop je kan inzetten. Bekijk zelf de 58 (!) wed-opties! 

Kan ik live wedden op Anderlecht – Zulte Waregem?

Je kan wedden op Anderlecht – Zulte Waregem terwijl de match al op gang gefloten is. Het is een heel nieuwe ervaring die voor extra spanning zorgt. Je krijgt bovendien nieuwe mogelijkheden als de wedstrijd al begonnen is, zoals wedden op wie het volgende doelpunt maakt. Veel plezier!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK