Leon Bailey, Jadon Sancho en Philippe Coutinho zijn bij de beste voetballers van Europa. Waar spelen ze volgend seizoen?

Speelt Bailey nog bij Leverkusen?

Na zijn passage in België is Leon Bailey nu bezig aan zijn derde seizoen in Duitsland. Met 19 goals en 10 assists in 81 Bundesliga-wedstrijden is de Jamaicaan een opvallend figuur. Dat zou hem deze zomer een transfer naar de Premier League kunnen opleveren.

Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester United en Tottenham liggen op vinkenslag. Maar ook AS Roma is geïnteresseerd. Zet hier in als je denkt dat Bailey op 1 september 2020 nog bij Bayer Leverkusen speelt.

Gaat Sancho naar United?

De statistieken van Jadon Sancho zijn fenomenaal. Het jeugdproduct van Man City en Watford zit nu aan 27 goals en 37 assists in 69 Bundesliga-wedstrijden. De Engelsman ligt nog vast in Dortmund tot 2022, maar enkele clubs willen hem deze zomer toch tot een transfer verleiden. Manchester United kan een speler van zijn kaliber wel gebruiken en ligt in pole-position om hem binnen te halen, gevolgd door Chelsea.

Waar belandt Philippe Coutinho?

Sinds zijn overstap van Liverpool naar Barcelona in 2020 heeft Coutinho nog niet de vorm van weleer kunnen vinden. Al gaat het tijdens zijn uitleenbeurt aan Bayern München dit seizoen een stuk beter. Met 8 goals en 6 assists in 22 wedstrijden kan hij alvast degelijke cijfers voorleggen. De kans dat hij op 1 september 2020 opnieuw bij Bayern speelt is dus reëel. Ook Chelsea zou geïnteresseerd zijn om hem binnen te halen. We zijn benieuwd!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…