Racing Genk en Antwerp hebben hun lot nog in eigen handen, maar makkelijk zal het niet worden. Thuiswinst op speeldag 4 is essentieel!

KRC Genk – West Ham

De heenmatch in Londen eindigde in een Genkse desillusie: het verloor met 3-0 bij de huidige groepsleider. Na een 0/15 deed Genk de voorbije twee matchen wel weer vertrouwen op, met daarin maar liefst 12 goals. De Hammers verloren in alle competities dit seizoen alleen van Manchester United en Brentford. Kan Genk stunten?

Dinamo Zagreb – Rapid Wien

In de andere wedstrijd van Groep H kunnen Dinamo en Rapid maar beter gelijkspelen. Net als Genk staan zet momenteel op 3 punten. De heenmatch eindigde op een 2-1-overwinning voor Rapid Wien. Dinamo heeft wel een sterke aanval: 31 goals in 12 matchen in de eigen competitie bezorgde hen een welverdiende eerste plaats. Rapid doet het minder, met slechts 16/39 en een zesde plaats in de Oostenrijkse Bundesliga.

Olympiakos – Frankfurt

In de Griekse Super League heeft Olympiakos nog niet verloren. Meer zelfs: het verloor alleen in de Champions League-voorronde (tegen Ludogorets) en in de Europa League zelf, tegen Frankfurt. De Duitsers begonnen zwak aan het seizoen en blijven wisselvallig. Winst tegen Bayern en Olympiakos wordt afgewisseld met verlies tegen Bochum en Hertha. Een draw dan maar? Dat zou alvast goed uitkomen voor Royal Antwerp FC…

Royal Antwerp FC – Fenerbahçe

De Reds konden hun degelijke Europese prestaties nog niet verzilveren. Ze pakten nog maar één punt, en dat tegen de tegenstander van deze week: Fenerbahçe. De Turken wonnen maar één van hun laatste zes matchen en zakten naar plaats zeven in de Turkse Super Lig. Als Antwerp wint van Fener houden ze hun hoop op Europese overwinter levendig. De Great Old presteert beter wanneer ze het spel niet moeten maken, wat hopelijk voor hen mogelijk zal zijn tegen een Fenerbahçe dat een overwinning nodig heeft.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…