Hoewel de juridische kaarten binnenkort weer helemaal anders kunnen liggen, is de terugwedstrijd van de promotie-playoff van 1B een allesbeslissende kraker. 

OHL probeert het 1-0-verlies van de heenmatch goed te maken. Of is het derde keer, goede keer voor Beerschot?

OHL promoveert

De Leuvenaren zijn licht favoriet om de terugwedstrijd te winnen, maar dat wil nog niet zeggen dat ze zullen promoveren. De ambitieuze club ontsloeg coach Euvrard in de corona-break en stelde de ervaren Marc Brys aan. Brys kent 1B én Beerschot als zijn binnenzak, en staat erom bekend om tactisch en qua mentale oorlogsvoering verrassend uit de hoek te kunnen komen. Dit doet de promotiekansen van OHL alvast stijgen.
De recente vorm is door de coronacrisis niet meer relevant. Wed hier als je denkt dat OHL deze wedstrijd wint.

Beerschot promoveert

Zeker minstens één goal maken in het King Power At Den Dreef Stadion, dat is de opdracht voor de mannen van coach Losada. Ze wonnen de voorbije drie ontmoetingen met OHL en waren veruit de beste ploeg in de heenwedstrijd. Ze slikten slechts 9 goals in de voorbije 15 1B-wedstrijden, en wist in 13 van die 15 wedstrijden zelf te scoren. Reken daarbij hun 1-0-voorsprong van de heenwedstrijd, en Beerschot mag vertrouwen koesteren om hun derde finalereeks op rij wél tot een goed einde te brengen.
Wed hier als je denkt dat Beerschot deze wedstrijd wint.

5 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…