De start van de Zweedse Allsvenskan liet even op zich wachten, maar sinds zondag rolt de bal er opnieuw! Wordt het opnieuw zo spannend als vorig seizoen? Volg het live op Napoleon TV!

Vorig seizoen haalden de Zweedse topclubs Malmö FF, Hammarby, AIK en Djurgården allemaal meer dan 60 punten. Het was de eerste keer in de geschiedenis dat dit gebeurde! Sinds de uitbreiding naar 16 ploegen in 2008 was het zelfs slechts de derde keer dat drie clubs meer dan 60 punten behaalden.

Djurgården: titelverdediger

Djurgården werd vorig jaar pas op de laatste speeldag kampioen, toen ze een 2-0 achterstand ophaalden. Dit jaar wordt het er niet makkelijker op, nadat ‘Verdediger van het Jaar’ Marcus Danielson en topschutter Mohamed Buya Turay de club verlieten. 

De uitdagers

Malmö FF is opnieuw bij de favorieten om aan te knopen met hun succesrijke verleden. De club van coach Jon Dahl Tomasson verwelkomde oude bekenden Isaac Kiese Thelin en Ola Toivonen om Markus Rosenberg te vervangen. 

Hammarby scoorde vorig seizoen 75 goals in 30 wedstrijden maar eindigde teleurstellend derde. Voor hen komt het erop aan om hun verdediging bij te spijkeren. In de catacomben wordt bovendien verteld dat niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic (die 25% van de club in handen heeft) de aanval zou komen versterken. 

Kijk live!

Vanavond kan je drie duels bekijken op NapoleonTV:

Falkenbergs FF vs BK Häcken
Helsingborgs IF vs Verbergs BoIS
Malmö FF vs Mjällby AIF

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…