Het voetbal in Europa ontwaakt stilaan uit zijn coronaslaap. Dit weekend is ook de Turkse competitie herbegonnen. Ontdek hier welke wedstrijden er vanavond op het programma staan.

Gençlerbirliği SK vs Konyaspor

Konyaspor voelt de hete adem van het degradatiespook. Met twee punten meer dan het nummer 16 in de competitie kan er maar beter gewonnen worden. Kan Konyaspor meteen met een overwinning herbeginnen? Zet hier op winst tegen Gençlerbirliği SK.

Gaziantep B.B. – Ankaragücü

Ankaragücü staat voorlaatste en heeft nog 8 wedstrijden om de degradatie te voorkomen. De tweevoudige bekerwinnaar kan niet rekenen op een sterke aanval. Met 23 doelpunten doet niemand slechter in de Süper Lig. Lukt het Ankaragücü desondanks om de winst te pakken tegen Gaziantep? Wed hier.

Çaykur Rizespor – Galatasaray

De Turkse landskampioen is ook dit jaar in volle titelstrijd. De club uit Istanboel staat 3 punten achter op het leidersduo Trabzonspor en Instabul Basaksehir. Een overwinning tegen het nummer 16 Rizespor is dan ook welkom om de voeling met de leiders niet te verliezen. Wed hier op winst van Galatasaray.

Ontdek hier ook de andere wedstrijden in de Süper Lig.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…