Manchester United – Liverpool staat over het kanaal bekend als een van de meest verhitte rivaliteiten in Engeland. Op het veld durven de potjes dus wel eens over te koken. Benieuwd hoe deze confrontatie ditmaal zal verlopen.

United verkeert niet bepaald in bloedvorm: ze pakten slechts 1 op 9 in de Prem en konden nog maar één keer de nul houden in alle competities (11 matchen). Aanvallend rekent het op Bruno Fernandes (4 goals), Mason Greenwood (4 goals) en Cristiano Ronaldo (3 goals).

Liverpool doet het beter en verloor nog geen enkele match dit seizoen. In de Prem won het tegen de kleinere goden en bleef het op een draw steken tegen Chelsea, Manchester City en … Brentford. De Reds kunnen weer rekenen op hun aanvallende drietand Mohamed Salah (7 goals), Sadio Mané (5 goals) en Roberto Firmino (4 goals). Daarbij komt nog Diogo Jota, die ook al aan 3 goals zit.

De jongste jaren heeft Liverpool duidelijk de overhand boven United. United won slechts 1 keer in de jongste 10 PL-confrontaties, Liverpool drie keer. De andere 6 matchen eindigden inderdaad op een gelijkspel. Wed hier op een nieuwe draw.

Er zijn nog enkele interessante voetbalwedstrijden te bekijken in de Premier League. In Arsenal – Aston Villa gaan de Gunners op zoek naar bevestiging na hun vijf ongeslagen matchen in de eigen competitie. Villa kon nog geen constante in de prestaties krijgen maar hield wel al drie keer de nul in acht PL-wedstrijden.

Ook Chelsea – Norwich belooft  spektakel. De geelhemden wonnen nog geen enkele match sinds hun promotie en vonden nog maar twee keer de netten. Chelsea staat daarentegen aan de leiding met een 19 op 24 en slechts drie geïncasseerde goals.

Onderaan de Premier League vinden we – naast Norwich – nog twee teams die nog niet wisten te winnen dit seizoen: Burnley en Newcastle. Wed hier op welk team uit de Premier League degradeert.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…