KAA Gent – Rode Ster Belgrado

De troepen van coach De Decker pakten vier op zes tegen Charleroi en Anderlecht, maar met drie verliespartijen gaat het een stuk minder in de Europa League. Als ze nog willen doorstoten, zullen ze 9 op 9 moeten pakken, te beginnen met Rode Ster. Ze verloren met 2-1 in de heenwedstrijd, maar zijn wel favoriet in de thuiswedstrijd. Wed hier op winst van de Buffalo’s.

LASK – Royal Antwerp FC

Het verhaal van de Great Old gaat op en neer: na de bekerwinst begon het pover aan het seizoen. Daarna wonnen ze zes wedstrijden op rij, inclusief de derby en Europees tegen Tottenham. Nu staat het echter weer vier matchen droog. LASK won met 0-1 op de Bosuil en verloor nog maar één keer in de Oostenrijkse Bundesliga. Wed hier op een stuntwinst van Royal Antwerp FC.

Standard Liège – Lech Poznan

Standard verloor haar drie groepswedstrijden in de Europa League tot dusver en scoorde nog maar één keer. Het zal uit een ander vaatje moeten tappen, want in haar laatste acht wedstrijden kon het maar één keer winnen! Het scoorde wel in elke van haar vier vorige matchen. Zet hier in op de driepunter van de ommekeer voor Standard.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…