Dinsdag speelt België haar laatste van drie kwalificatiewedstrijden deze interland-break. Wit-Rusland is de tegenstander!

België is al vier uitmatchen ongeslagen, terwijl Wit-Rusland al evenveel matchen op rij verloor. De Wit-Russen wonnen alleen van Estland en verloren nadien van Wales, Tsjechië en België in Groep E, en van Azerbeidzjan in een friendly. De Belgen verloren in hun laatste 16 matchen alleen van Italië op het EK.

In de heenwedstrijd werd het maar liefst 8-0 voor de Belgen. Toen scoorden Batshuayi, Vanaken (2x), Trossard (2x), Doku, Praet en Benteke. Recorddoelpuntenmaker Lukaku hoefde zelfs niet van de bank te komen! Big Rom zal ook in de terugwedstrijd niet aan de bak komen, want hij is geschorst. Hetzelfde lot is Jan Vertonghen beschoren, terwijl ook Meunier en Courtois afhaken. De kern moest het sowieso al doen zonder De Bruyne, Doku, Mertens, Vermaelen en Mignolet.

Wed hier op winst van de Belgen!

De Belgen incasseerden al vier goals in vijf matchen deze campagne. Wed hier als je denkt dat de Belgen winnen én de nul houden!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…