Manchester City – Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach moet in het Etihad Stadium een 0-2-achterstand ophalen. Dat wordt geen eitje! Ze wonnen namelijk nog nooit tegen Manchester City in de vijf vorige ontmoetingen. De Citizens verloren maar één van hun laatste 30 matchen. Zet hier in op een overwinning van City.

Real Madrid – Atalanta

Real ging met 0-1 winnen in Bergamo maar hun thuisreputatie is niet meer wat het geweest is. De Koninklijke won slechts drie van haar laatste zes matchen in Bernabeu. Atalanta verloor daarentegen slechts 2 van haar 17 uitmatchen in alle competities dit seizoen! Zet hier in op een stuntoverwinning van Atalanta.

Bayern München – Lazio

De kans dat Lazio nog kan doorstoten is klein, aangezien ze de heenmatch verloren met 1-4. Zet hier in als je toch nog gelooft in een verrassing van de Romeinen.

Chelsea – Atletico Madrid

Deze twee teams speelden de jongste twaalf jaar al acht keer tegen elkaar. Belangrijker nog: Chelsea won het heenduel in Madrid met 0-1. De vorm van de Colchoneros is aan het wankelen, en het won slechts twee van haar zeven Europese matchen dit seizoen. Wed hier op Chelsea dat doorstoot.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…