Nog 25 dagen tot de hoogmis van het Vlaamse wielrennen. De wielerliefhebbers zijn al aan het aftellen tot de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix een week later. Vorig jaar won Alberto Bettiol “Vlaanderens mooiste” terwijl Philippe Gilbert de zege pakte in “de hel van het Noorden”. Net zoals de voorbije jaren kregen we dus twee verschillende winnaars in de topklassiekers. De laatste die beide monumenten in hetzelfde seizoen wist te winnen was Fabian Cancellara in 2013. De Zwitser deed dat overigens ook al in 2010. Ook zijn grote concurrent Tom Boonen pakte twee keer de dubbel, in 2005 en 2012. 

De Ronde van Vlaanderen én Parijs-Roubaix winnen op een week tijd is alleen weggelegd voor de allergrootste renners. Mathieu Van der Poel kan op elk parcours meedoen voor winst. De ex-Nederlandse kampioen op de weg is een alleskunner maar kan hij ook in de voetsporen treden van Boonen en Cancellara? Wed hier op een dubbeslag van Mathieu Van der Poel.

Peter Sagan bewees al over de juiste kwaliteiten te beschikken. De slowaakse drievoudige wereldkampioen schreef beide klassiekers al op zijn palmares. Maar kan hij het ook op een week tijd? Zet hier in.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…