In Turkije gaat de Süper Lig verder. Je kan alle 9 wedstrijden live volgen op NapoleonTV en meteen inzetten. Hier zijn drie boeiende wedstrijden om in de gaten te houden:

Zondag 14u: Rizespor – Galatasaray
Dit lijkt een eenvoudige wedstrijd om je favoriet aan te duiden: Rizespor heeft haar laatste 9 wedstrijden niet kunnen winnen en Galatasaray is al 7 wedstrijden ongeslagen. Bovendien is het al 11 wedstrijden geleden dat Rizespor kon winnen van Gala. Wed hier op een uitoverwinning van Galatasaray bij Rizespor.
Wed hier als je denkt dat Gala nog in de top-2 eindigt.

Zondag 17u: Göztepe – Trabzonspor
Trabzonspor maakt de verplaatsing naar Göztepe. De leider verloor nog maar één uitwedstrijd en scoort gemiddeld 1,83 goals per uitwedstrijd. Trabzonspor is al 11 wedstrijden ongeslagen, maar verloor eerder dit seizoen wel van Göztepe. Zet hier in op winst van Trabzonspor tegen Göztepe.
Topschutter Alexander Sørloth maakte dit seizoen al minstens twee goals in drie wedstrijden. Zet hier in als je denkt dat Sørloth twee goals maakt tegen Göztepe!

Zondag 17u: Istanbul Basaksehir – Alanyaspor
Alanyaspor heeft met een overwinning tegen Gaziantep de draad weer opgepikt na vijf wedstrijden zonder winst in de competitie. Voorlopig staan ze op een zesde plaats. Basaksehir blijft wel ruim favoriet in eigen huis. Van de zeven eerdere confrontaties met Alanyaspor verloren ze er maar eentje. Thuis verloor Basaksehir het hele seizoen maar één keer. 
Beide teams worden voortgestuwd door een Senegalese veelscorer: Papiss Cissé bij Alanyaspor (16 goals) en Demba Ba bij Basaksehir (10 goals). Wed hier als je denkt dat beide teams scoren.
Wed hier als je denkt dat Basaksehir de titel binnenhaalt.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…