Parallel met de Final Four van de Nations League spelen de andere Europese landen ook nog hun kwalificatiematchen voor het WK 2022. We blikken vooruit op enkele duels.

Letland – Nederland

Noa Lang van Club Brugge werd opgeroepen voor Oranje en mag misschien wel mee Litouwen partij geven. Sowieso mag Nederland weinig problemen ondervinden met de voetbaldwerg. Wed hier op oranje winst én meer dan 3,5 goals deze match.

Tsjechië – Wales

In de groep van de Belgen nemen nummer 2 (Tsjechië) en 3 (Wales) het tegen elkaar op. Wales won de heenmatch met 1-0. Bekijk hier alle wedopties.

Turkije  – Noorwegen

Sinan Bolat zal wellicht van de bank toekijken hoe Turkije Noorwegen ontvangt, met o.a. zijn clubgenoot Andreas Hanche-Olsen en Genkenaar Kristian Thorstvedt. Erling Haaland scoorde al vijf goals in zes matchen maar zal er niet bij zijn tegen Turkije. Turkije won slechts 1 van haar laatste zeven competitieve matchen en incasseerde daarin 19 goals. Wed hier op winst van Noorwegen.

Schotland – Israël

Jack Hendry (Club Brugge) en Yonas Malede (KAA Gent) kijken elkaar in de ogen op het internationale toneel. Schotland en Israël speelden de voorbije drie jaar zes competitieve duels tegen elkaar en de resultaten waren verdeeld (2W, 2V, 2G). Winst is voor beide landen essentieel, want is mogelijk al beslissend voor een plaatsje in de barrages. Wed hier op Schotland.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…