Zondag staat de topper Tottenham Hotspur – Manchester United op het programma in de Premier League. Dit is de wedstrijd in vijf verrassende statistieken.

7 of 1 punt(en)
Winst of verlies betekent voor de Spurs een wereld van verschil. Als José Mourinho de punten thuishoudt tegen zijn ex-club bedraagt de kloof nog slechts één punt. Bij verlies is Champions League-voetbal een stuk verder weg. Wed hier op een overwinning van Tottenham.

6 wedstrijden
Tottenham kan in alle competities samen al zes keer op een rij niet winnen. Manchester United daarentegen is al zes uitwedstrijden ongeslagen. Pakken de Mancunians de volle buit in Londen? Zet hier in.

119 gele kaarten
Beide teams houden duidelijk van fysiek spel. Samen kregen ze dit seizoen al 119 kaarten in de Premier League. Tottenham spant de kroon met 63 gele kaarten. ManU kreeg er al 56. Wed hier op meer dan 4,5 kaarten.

91 doelpunten
De Spurs en de Mancunians scoren ongeveer evenveel. Tottenham legde er al 47 binnen, Manchester United 44. Krijgen we zondag meer dan 3,5 doelpunten te zien? Zet hier in.

9 strafschoppen
Manchester United is de kampioen wat strafschoppen betreft. Met zes succesvolle elfmeterdoelpunten doet niemand het beter in de Premier League. Tottenham scoorde de helft minder vanop de stip. Scoort Manchester United zondag vanuit een strafschop? Wed hier.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…