Na de interlandbreak staan er toppers op het programma in Italië, Duitsland, Engeland en Frankrijk! Een groot deel van deze matchen kan je ook live volgen op NapoleonTV.

Napoli – Juve

Juve startte dit seizoen met 1/6 terwijl Napoli wel haar beide matchen won. Napoli is bezig aan een reeks van 17 ongeslagen thuismatchen. Wed hier op winst van Napoli.

Milan – Lazio

Beide teams wonnen hun eerste twee matchen. Lazio scoorde zelfs al negen keer! De laatste zes duels verdeelden ze de overwinningen netjes. Wed hier op een draw.

Leverkusen – Dortmund

Deze duels leveren altijd veel goals op. In de jongste 9 ontmoetingen vielen er 43 doelpunten, ofwel 4,8 per match! Zowel Dortmund als Leverkusen zijn ook dit seizoen goed bij schot. Zet hier in op meer dan 3,5 goals deze match.

Leipzig – Bayern

Leipzig wordt wellicht weer een uitdager van Bayern maar startte zwak (3/9) aan dit seizoen. Deze ontmoeting komt wellicht wat te vroeg. Zet hier in op winst van Bayern. Hoewel: in vier van de laatste vijf duels kon Bayern niét winnen…

Leicester – Manchester City

Leicester won twee van de laatste drie ontmoetingen met Manchester City. Maar de Sky Blues wonnen hun laatste twee matchen met 5-0! Wed hier op winst van City.

Monaco – Marseille

Het is al 17 ontmoetingen geleden dat er eens niet gescoord werd in deze affiche! Marseille is al 11 matchen ongeslagen, terwijl Monaco 4/12 pakte. Wed hier op een W van Marseille.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…