In het Engelse Milton Keynes komt de wereldtop van het darts samen in de World Matchplay. Zonder uitgelaten publiek weliswaar, maar daar trekken de spelers zich niets van aan.

Michael van Gerwen vs Simon Whitlock

De Nederlandse nummer één van de wereld kende een moeilijk begin in de eerste ronde. Brendan Dolan maakte het van Gerwen knap lastig. Uiteindelijk kreeg Mighty Mike de Noord-Ier toch op de knieën. In de tweede ronde wacht een duel met Simon Whitlock, het nummer zestien van de wereld. Komt van Gerwen beter in zijn spel vanavond? Wed hier op winst van de Nederlander.

Peter Wright vs Glen Durrant

Peter Wright versloeg in de eerste ronde de Portugees José de Sousa met 10-8. Het nummer twee van de wereld mocht dat dan wel in een lege arena doen, toch vergat hij niet het publiek te animeren met zijn dansje. Voor hij opnieuw zijn dansschoenen mag aantrekken moet hij in de tweede ronde voorbij het nummer vijftien van de wereld, Glen Durrant. Wed hier op winst van Peter Wright.
In zijn eerste wedstrijd op de World Matchplay gooide Peter Wright vijf ‘180’ers’. Doet hij woensdag beter? Wed hier op meer dan 5,5 ‘180’ers’ van Wright.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…