De maart-editie van de ESL Pro League CS:GO brak alle records. Met de start van seizoen 12 krijgen we de komende vijf weken weer veel esports-lekkers!

Het esports-genre profiteert als een van de weinige sectoren van de coronacrisis, maar ook de ESL Pro League past zich aan. Seizoen 12 wordt gespeeld in vijf regionale divisies, maar natuurlijk wel online uitgezonden. 

Alle toppers zijn opnieuw van de partij. Er is een groepsfase voor de 16 Europese teams en de 8 Amerikaanse. 

Fnatic won het Europese luik van de vorige editie, maar recent verloren ze vijf van hun laatste zes wedstrijden, terwijl Team Spirit, hun eerste tegenstander op ESLPL12, hun laatste acht wedstrijden op rij won! Zet hier in op Fnatic vs Team.

Als verliezend finalist van seizoen 11 zijn er nu weer veel ogen gericht op mousesports. Maar tegen FaZe Clan zijn ze de underdog.

Astralis – nummer 3 van ESLPL11 – en Complexity Gaming troffen elkaar al zeven maal sinds 2017. De Denen van Astralis wonnen zes keer, maar vandaag lijken ze wel in mindere vorm.

In Noord-Amerika zijn Team Liquid en Evil Geniuses opnieuw bij de favorieten voor de eindwinst. Met EliGE heeft Team Liquid bovendien de MVP van vorig seizoen in haar rangen! 

Je kan alle wedstrijden van de ESL Pro League volgen op Twitch of Youtube

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…