Vanaf vanavond is de Portugese Eerste Klasse terug van even weggeweest. Er staan meteen enkele leuke affiches op het programma!

Woensdag: Famalicão – FC Porto

Famalicão was in september nog de verrassende koploper in de Primera Liga, maar zakte intussen weg naar plaats 7. Ze ontvangen vanavond leider Porto, en mogen zich opmaken voor een moeilijke match. Porto scoort gemiddeld meer dan 2x per match, en Famalicão incasseert meer dan 1,66 goals per wedstrijd. Ze scoren gelukkig ook 1,58 keer per match. Zet hier in als je denkt dat FC Porto wint én beide teams scoren.

Donderdag: Benfica – CD de Tondela

Benfica staat maar één puntje achter op Porto en heeft zelfs een beter doelpuntensaldo. Ze spelen deze speeldag tegen CD de Tondela, waartegen ze 8 keer wonnen in de laatste 9 confrontaties. Dit seizoen wacht Tondela al 5 matchen op een nieuwe overwinning. Zet hier in op winst van Benfica.

Donderdag: Vitoria – Sporting

In Vitoria Guimarães vs Sporting Lissabon staat nummer zes tegenover nummer 4. Hoewel ‘huidige vorm’ weinig voorstelt met een onderbreking van bijna drie maanden, moeten we wel vermelden dat Guimarães haar drie laatste matchen won, terwijl Sporting slechts 1 van haar die laatste wedstrijden wist te winnen. Van de laatste vijf onderlinge duels won Guimarães er slechts 1. Zet hier in op een gelijkspel.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…