Watford – Liverpool

De Reds zijn nog ongeslagen dit seizoen (10 matchen). Meer zelfs: hun laatste competitieve verliespartij dateert van april, toen Real Liverpool uitschakelde in de kwartfinale van de Champions League. Promovendus Watford verzamelde al twee overwinningen dit seizoen maar kwam nog maar één topclub tegen. Wed hier op een W voor LFC.

Leicester – Man United

De Foxes zijn al drie duels met Manchester United ongeslagen maar kenden geen sterk seizoensbegin. Ze wonnen slechts één van hun laatste zeven matchen. De Red Devils zijn – onder impuls van Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo en Mason Greenwood beter aan het seizoen begonnen, maar kennen een vormdop: United won slechts twee van haar laatste zes matchen. Wed hier op een gelijkspel.

Newcastle – Tottenham

Nu Newcastle plots een rooskleurige toekomst wordt toegeschreven, worden al hun matchen interessanter. Ze zullen wel uit een ander vaatje moeten tappen, want ze wachten al 8 matchen op een overwinning. De Spurs spelen niet denderend maar pakten wel al 12 punten. Wed hier op een overwinning van Tottenham.

Wed hier op alle matchen in de Premier League.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…