Dinamo Kiev – Club Brugge

Club Brugge staat voor de ijskoude verplaatsing naar Kiev. In de kwalificatie voor de Champions League 2019-2020 wist FCB Kiev nog uit te schakelen na een 3-3-gelijkspel in Oekraïne. In de eigen competitie verloor Dinamo nog maar één keer en staat het op de eerste plaats. Ook Brugge is in de vaderlandse competitie ijzersterk, met een indrukwekkende zegereeks van acht matchen. De laatste keer dat het een uitmatch verloor is geleden van 24 november, op Dortmund. Wed hier op een uit-overwinning van Club Brugge.

Royal Antwerp FC – Rangers FC

Dit is dan wel een duel vol traditie, maar het is wel de eerste keer dat deze clubs elkaar ontmoeten. De Rangers zijn bezig aan een straffe reeks. Ze verloren nog niet dit seizoen: zowel niet in Europa als in Schotland, 35 matchen in totaal! Ze staan los op kop in de Premiership en wonnen Groep D, boven Benfica en Standard.
Antwerp eindigde tweede met twaalf punten in Groep J, na Tottenham. In de Jupiler Pro League staat het ook tweede na een 16/21. Wed hier op stuntwinst van de Reds!

Naast de Belgen kan je ook inzetten op andere toppers, zoals o.a. RB Salzburg – Villareal, Lille – Ajax, Benfica – Arsenal, Real Sociedad – Manchester United en Granada – Napoli. Bekijk de matchen hier en lees meer over de Europa League.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…