In de Nicaraguaanse Primera Division zijn we toe aan het slot van de ‘Clausura’. De Primera Division telt slechts 10 teams en wordt in twee delen afgewerkt: de Apertura en de Clausura. De Clausura is al 2/3 gevorderd en eindigt in mei in een nacompetitie. Real Esteli en Managua FC zijn de laatste twee kampioenen, Diriangén is de uitgesproken recordkampioen. Deportivo Walter Ferretti tenslotte is een traditionele outsider.

Chinandega FC vs Juventus Managua

Chinandega FC en Juventus Managua zijn aan elkaar gewaagd, al lijkt Juventus in het voordeel. Van de laatste 11 ontmoetingen wonnen zij er namelijk 6. Al is de laatste overwinning al drie wedstrijden geleden.
Opvallende stat: het is al 15 wedstrijden geleden dat Juventus nog een uitwedstrijd won! Chinandega won daarentegen slechts 2 van haar laatste 5 thuiswedstrijden. Zet hier in op een gelijkspel.

Deportivo Ocotal vs ART Municipal Jalapa

Ocotal staat wel onderaan de Primera Division Clausura, maar won wel 5 van de laatste 7 confrontaties met ART Municipal Jalapa. Die laatsten wonnen wel nog geen enkele van hun zes uitwedstrijden in de Clausura. Wed hier op een draw tussen Deportivo Ocotal en ART Municipal Jalapa.

Diriangén FC vs Deportivo Walter Ferretti

Recordkampioen Diriangén staat op de derde plaats met nog zes wedstrijden te gaan. Tegenover Deportivo Walter Ferretti zijn ze licht favoriet, hoewel het al 9 pogingen geleden is dat Diriangén FC thuis van hen kon winnen. Wed hier op winst van Diriangén!

5 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…