België is al geplaatst voor de volgende ronde van het EK 2020 en mag nog op automatische piloot spelen tegen Finland. De kans zit erin dat er een volledig B-elftal op de mat zal komen. Als Finland wint, gaat het ook zeker door naar de achtste finale.

Wed hier op deze match.

België en Finland troffen elkaar in de geschiedenis al 11 keer, maar nog nooit op een groot toernooi. Dat komt natuurlijk omdat dit het eerste grote toernooi is waarvoor de Finnen zich weten te plaatsen. Opvallend is dat België slechts drie keer kon winnen, en de laatste keer is al zeven wedstrijden geleden! De Finnen zijn dus aal zeven matchen ongeslagen tegen de Belgen, waarvan ze er vier wonnen. Wed hier op stuntwinst van Finland.

Hoewel het nog niet duidelijk is wie er allemaal aan de aftrap zal komen, lijkt het vanzelfsprekend dat coach Martinez stevig zal roteren. Kunnen de B-Belgen hun kans grijpen? De Finnen wonnen slechts één in van hun laatste acht matchen, terwijl de Belgen al 11 matchen ongeslagen zijn. Wed hier op een duivelse driepunter.

Wed hier op de andere match van de groep, Rusland – Denemarken.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…