Vanavond kan je live kijken naar Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt, twee clubs die ruim onder de verwachtingen presteren. Wie haalt het?

FRANKFURT WINT

Werder Bremen stond na vijf speeldagen nog mid-table, maar geraakt nu al zeven speeldagen niet meer uit de degradatiezone. Hun thuisvorm is pover: de Werderfans zagen slechts 1x winst in 13 wedstrijden, en maar liefst 9 verliespartijen in het Weserstadion. Geen enkele Bundesligaclub scoorde minder dan Werder Bremen (30 goals in 29 matchen). In de voorbije 10 confrontaties won Frankfurt 4 keer, Werder 3 keer.

WERDER WINT

De uitvorm van Frankfurt is natuurlijk ook niet om over naar huis te schrijven. Zij wonnen drie uitwedstrijden dit seizoen en verloren 10 keer op verplaatsing. De voorbije drie wedstrijden pakte Werder een 7/9, en incasseerde het geen enkele goal. Frankfurt incasseerde 9 goals in de voorbije drie wedstrijden, maar maakte er ook 7.

Zet hier in op Werder Bremen – Eintracht Frankfurt op Napoleon Games.

Nog interessant: in de laatste 10 confrontaties tussen deze teams werd er gemiddeld meer dan 3 keer gescoord! Wordt het nu ook een doelpuntenfestival? Zet hier in op meer dan 2,5 goals deze match!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK