Op de voorlaatste speeldag valt er nog alles te winnen en te verliezen voor veel clubs. Zowel in de strijd om play-off 1, als die voor het behoud. 

Club – Cercle
Na de onwaarschijnlijke reeks van 12/12 die Cercle neerzette, kunnen ze zowaar het behoud verzekeren op ‘bezoek’ bij de grote broer. Club Brugge speelt minder sprankelend dan voorheen, maar is wel nog ongeslagen thuis. Kan Cercle stunten met winst op Club Brugge?

Oostende – Genk
Het wordt een nagelbijter aan de kust! Geen van beide clubs kan zich verlies permitteren. Als Genk het lot in eigen handen wil houden met het oog op Play-off 1 kan het maar beter winnen. Een zwalpend KV Oostende pakte thuis wel al 18 punten en de scalps van Anderlecht, Gent en Mechelen. Zet hier in op KV Oostende – Genk. 

Anderlecht – Zulte Waregem
RSCA speelt haar laatste troeven uit en is verplicht te winnen. Qua statistieken ziet het er goed uit voor paars-wit. De Mauves wonnen 8 van hun laatste confrontaties met Waregem. De vorm van de bezoekers is dramatisch: het won slechts 1 keer in de laatste 11 wedstrijden met inzet. Op verplaatsing kon Essevee niet meer winnen sinds 23 november 2019. Anderlecht is in betere vorm en scoorde 9 keer in haar laatste 2 matchen. Zet hier in op Anderlecht – Zulte Waregem.

Gent – Charleroi
We zouden het bijna vergeten, maar er wordt ook nog een topper gespeeld. Nummer 3 Charleroi kan dichterbij nummer 2 Gent sluipen mits winst. Dit kan een spektakelrijke wedstrijd worden… Zet hier in op Gent – Charleroi.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…