Op donderdag 17 maart zijn de ogen van de aartswereld weer gericht op de Premier League of Darts. We zijn aan ronde 6 van dit toernooi, van de 16 rondes in totaal. De play-offs en finale worden gespeeld op 13 juni.

De deelnemers zijn de top-4 op de PDC Order of Merit, aangevuld met vier wildcards. In de Premier League of Darts 2022 zijn dit de gelukkigen: Gerwyn Price, Peter Wright, Michael van Gerwen, James Wade, Michael Smith, Gary Anderson, Jonny Clayton en Joe Cullen.

Michael Smith – James Wade

Van alle 14 duels na 2014 won Wade er maar liefst 11. Maar vandaag is Smith beter in vorm en dus favoriet. Hij won twee van de laatste drie ontmoetingen met Wade!

Michael van Gerwen – Gerwyn Price

De Nederlander won de Premier League al vijfmaal in tien deelnames, maar Price is in bloedvorm. Hij verloor maar 1 van zijn laatste 13 partijen. Bovendien schreef van Gerwen al ronde vier en vijf op zijn naam.

Gary Anderson – Jonny Clayton

Clayton won de vorige editie van de PLD, maar Anderson heeft al twee PLD’s op zijn palmares staan. Deze darters ontmoetten elkaar tweemaal in 2021 en Clayton won even vaak. De Welshman is favoriet.

Joe Cullen – Peter Wright

De Engelsman Cullen won maar viermaal in de 19 keer dat hij tegen Wright uitkwam sinds 2011. Wright won de vorige 4 ontmoetingen en heeft nu ook de betere kaarten in handen.

Check hier alle weddenschappen op darts.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…