Manchester United – Roma

In de nillies troffen United en Roma elkaar vier keer in de knock-outfase: Roma won slechts eenmaal. In hun laatste 27 wedstrijden verloren de Red Devils slechts tweemaal. In de Europa League hield het in vijf van haar zes matchen dit seizoen de nul. Roma pakte slechts één punt uit haar laatste drie Serie A-matchen. Zet hier in op winst van United.
Roma scoorde in 11 van haar 12 Europese wedstrijden tot dusver, met Mayoral (7x) als voornaamste doelpuntenmaker. Roma schakelde Ajax, Shakthar Donetsk en Braga uit op weg naar de halve finale. Wed hier op een stuntje van Roma.

Villarreal – Arsenal

De Gele Onderzeeër won haar zes Europese thuiswedstrijden dit seizoen. Van haar laatste 26 Europese wedstrijden verloor het slechts twee keer (tweemaal tegen Valencia in de kwartfinale van de Europa League 2018-2019). Het schakelde dit seizoen al Salzburg, Dynamo Kyiv en Dinamo Zagreb uit. Zet hier in op winst van Villareal.

De Gunners verloren nog geen enkele keer van Villarreal in vier ontmoetingen. Meer zelfs: ze moesten maar één goal incasseren. Arsenal is momenteel zes wedstrijden ongeslagen in alle competities. Het schakelde dit seizoen al Benfica, Olympiakos en revelatie Slavia Praag uit. Haar laatste nederlaag op verplaatsing in Europa is al 13 matchen geleden. Wed hier op uitwinst van Arsenal.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…