Antwerp – Frankfurt

De Reds pakten 13/15 in de JPL maar verloren wel hun openingswedstrijd van de Europa League in Athene. Frankfurt zette een straffe reeks neer van 6 opeenvolgende… draws. Vijf daarvan eindigden op 1-1. Wed hier op een nieuwe 1-1.

Celtic – Leverkusen

Celtic is al acht wedstrijden ongeslagen in eigen huis, maar Leverkusen verloor ook geen enkele van haar laatste vier uitwedstrijden. De Schotten pakten in de Premiership nog maar 10 op 21, terwijl Bayer met 13/18 op de tweede plaats staat in de Bundesliga. Wed hier op winst van Leverkusen.

Genk – Zagreb

De Genkies lieten in de Jupiler Pro League al fraaie dingen zien. Maar Zagreb verloor slechts vijf punten in de eigen competitie. Op verplaatsing wonnen ze 8 van hun 9 wedstrijden. Wed hier op thuiswinst voor Racing Genk.

Gent – Famagusta

Gent won acht jaar geleden nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Famagusta, maar verder is er geen historiek. In de eigen competitie pakte Famagusta slechts 3 op 9. Het verloor tweemaal buitenshuis. Wed hier op thuiswinst van Gent. En zet hier in op meer dan 2,5 goals van de Buffalo’s.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…