In de achtste finales van de Europa League strijden zestien teams voor een plaats in de kwartfinales. Bevestigen de topclubs of krijgen we verassingen op het scorebord?

LASK Linz – Manchester United
De Red Devils zijn de laatste weken in uitstekende vorm. Op bezoek bij het Oostenrijkse Linz mag United enkel tevreden zijn met een overwinning. Maar Linz verraste in de vorige ronde de Nederlandse topclub AZ. Kunnen de Oostenrijkers die stunt herhalen? Wed hier op een overwinning van LASK Linz.

Olympiakos Piraeus – Wolverhampton Wanderers
Twee jaar geleden speelden de Wolves nog in de Engelse tweede klasse. De club uit de West Midlands gooide meteen hoge ogen in het eerste seizoen na de terugkeer naar de Premier League en doet een jaar later hetzelfde in de Europa League. Stopt het sprookje van coach Nuno in de achtste finales? Of haalt Wolverhampton de kwartfinale? Wed hier op kwalificatie van Wolverhampton.

Rangers FC – Bayer Leverkusen
Ook de Rangers presteren boven de verwachting. In de Schotse competitie zal het team van coach Steven Gerrard dit jaar niet stunten door Celtic van de titel te houden. Maar in de Europe League kan alles nog. Dan moeten de Schotten wel afrekenen met Leverkusen. Zorgen de Rangers voor een stunt? Zet hier in.

Ook deze wedstrijden staan op het programma vanavond: Eintracht Frankfurt vs Basel, Istanbul Baseksehir vs FC Copenhagen en VfL Wolfsburg vs Shaktar Donetsk.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…