Voor de Belgische deelnemers is het Europese voetbal geen succes geworden dit seizoen. Maar winst op de slotspeeldag kan het gevoel én de Belgische coëfficiënt wel helpen.

In Groep D speelt Antwerp thuis tegen Olympiakos. In Athene werd het in extremis 2-1 en in de eigen competitie verloor Olympiakos nog geen enkele keer (32 op 36). Winst op de Bosuil zal dus niet makkelijk worden. Antwerp zit wel in een goede flow: het pakte zes op zes in de competitie en veroverde een verdiend punt in Frankfurt.

PSV mag met Real Sociedad onderling uitvechten wie samen met Monaco overwintert uit Groep B. Voor de Basken volstaat alleen winst. PSV is al zeven matchen ongeslagen. In Eindhoven behaalde Real Sociedad een 2-2-gelijkspel. In de Europa League verloren ze slechts 1 match, en in La Liga nog maar 3 keer in 16 matchen. Meer zelfs: alleen Madrid kon gaan winnen in San Sebastian dit seizoen!

In Groep C kan alles nog! Als zowel Napoli – Leicester als Legia – Spartak een winnaar kennen, gaan die sowieso door. Legia verloor geen enkele van haar drie vorige duels met Spartak en moét nu winnen om zich te plaatsen.

Ook in Groep F ligt er nog wat te rapen. Midtjylland moet winnen van Ludogorets en dan is het zeker van de volgende fase. Ook de winnaar van Braga – Crvena Zvezda kan zich verzekeren van de knock-outfase. Die laatsten verloren slechts 1 van hun laatste 23 matchen!

Groep H: Genk – Rapid Wien

Na een goede seizoensstart is Racing Genk op de dool. Ze wachten nu al zeven matchen op een overwinning. Ze wonnen hun vorige twee ontmoetingen met Rapid Wien, dat in de eigen competitie slechts vijfde staat. Wed hier op winst van Genk.

Maar dan nog moeten de Genkies hopen dat West Ham thuis wint van Dinamo Zagreb. Dat zou geen probleem mogen zijn, aangezien de Hammers dit seizoen al wonnen van Chelsea, Liverpool, Tottenham, Manchester United, City én Leicester! Ze zijn al zes thuismatchen ongeslagen.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…