Het Europees kampioenschap voetbal van deze zomer wordt met een jaar uitgesteld. Een unieke kans voor heel wat jong Engels voetbaltalent. Welke spelers maken van dat extra jaar gebruik om door te breken bij de nationale ploeg?

Mason Greenwood

Met 5 doelpunten in 22 wedstrijden in de Premier League maakt Mason Greenwood indruk bij Manchester United. Opvallend, want de 18-jarige aanvaller moet het vooral van invalbeurten hebben. In zijn 22 competitiewedstrijden die hij speelde kwam hij 18 keer van de bank. Goed voor een totaal van 647 minuten voetbal. Greenwood kan het extra jaar dus goed gebruiken om definitief door te breken. Zet hier in op een EK-selectie.

Tammy Abraham

Onder Frank Lampard kreeg de 22-jarige Tammy Abraham plots zijn kans in de Premier League dit seizoen. Het jeugdproduct van Chelsea bedankte zijn coach meteen. Met 13 goals en 3 assists achter zijn naam in de Premier League is hij niet meer weg te denken uit het team van Chelsea. In november opende hij ook zijn rekening voor Engeland. Wat brengt de toekomst voor de jonge spits? Wed hier op een EK-selectie voor Abraham.

Curtis Jones

Bij Liverpool krijgt Curtis Jones steeds vaker kansen om zich te bewijzen. Vooral in de FA Cup kreeg de scouser speeltijd. En de 19-jarige middenvelder stelde nog niet teleur. Begin januari trapte Jones zichzelf de clubgeschiedenisboeken in door de winnende treffer in de stadsderby tegen Everton enig mooi binnen te schieten. Kan Jones profiteren van het extra jaar? Wed hier op een selectie van Curtis Jones.

Mason Holgate

Met 19 basisplaatsen in de Premier League dit seizoen heeft Holgate zijn doorbraak bij Everton al geforceerd. De 23-jarige verdediger wacht echter nog altijd op zijn eerste selectie bij nationale ploeg. Door zijn dubbele nationaliteit kan Holgate ook nog kiezen voor Jamaica. Zien we hem volgende zomer op het EK voetballen? Zet hier in.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…