Het EK voetbal stoomt lekker door! Speeldag 2 brengt enkele leuke affiches met zich mee.

Finland – Rusland

Als Rusland die tweede plaats in de groep wil pakken, moét het winnen van Finland. De Finnen kunnen daarentegen nog teren op hun onverhoopte driepunter tegen Denemarken. Een puntje volstaat om hun kansen gaaf te houden op de laatste speeldag. Probleempje voor Finland: ze verloren alle vier de ontmoetingen met Rusland sinds 1995, scoorden daarin slechts 1 goal en incasseerden er 15. Maar dat is al 12 jaar geleden. Wed hier op stuntwinst van de Finnen!

Nederland – Oostenrijk

Oostenrijk verloor de laatste zes ontmoetingen met Oranje en slikte daarin 20 goals. Maar Nederland toonde tegen Oekraïne dat het kwetsbaar is, terwijl Oostenrijk al bij al makkelijk won van Noord-Macedonië. Zou Arnautovic nu wél mogen starten? We verwachten een spannende match maar de betere kansen voor Nederland. Wed hier op winst voor Nederland maar beide teams scoren.

Oekraïne – Noord-Macedonië

Met het oog op de felbegeerde derde plaats (met veel punten) moet deze partij een winnaar opleveren. Oekraïne maakt het meeste kans op een driepunter en heeft voldoende klasse voorin om te kunnen winnen. Wed hier op winst voor Oekraïne én meer dan 2,5 goals.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…