De Buffalo’s namen al enkele opvallende beslissingen deze zomer. Krijgt het Gentse bestuur gelijk, of wordt het alsnog een overgangsjaar?

Met coaches Bölöni en De Decker en de transfers van Arslanagic en Bolat lijkt Gent steeds meer op het Antwerp van de voorbije drie seizoenen. Eindigen de Buffalo’s boven de Great Old dit seizoen? Zet hier in.

Laszlo Bölöni is nog maar pas aangesteld, maar verloor meteen zijn eerste wedstrijd (op de Bosuil, dan nog). De Roemeen is bovendien niet de makkelijkste persoon, zeker wanneer de resultaten tegenvallen. Zet hier in als je denkt dat het Gentbestuur opnieuw moet ingrijpen en Bölöni de volgende coach is die vertrekt.

Een Gents middenveld dat draait op Sven Kums en Vadis Odjija-Ofoe, dat kan spektakel opleveren. Zet hier in als je denkt dat Kums of Vadis eindigen als assistenkoning dit seizoen.

Voor de topschutterstitel zal Gent stilaan uit haar pijp moeten komen. Ze konden tot dusver nog geen veldgoal maken. De grootste Gentse kanshebbers voor de Gouden Stier zijn Yaremchuk en Depoitre. Zet hier in als je denkt dat nieuwkomer Kleindienst de meeste goals maakt voor Gent.

Zet tenslotte hier in als je denkt dat Gent minstens één prijs pakt dit seizoen!

11 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…