De 11de editie van de ESL Pro League in Counter-Strike heeft al tonnen spektakel opgeleverd. De komende dagen wordt het kaf definitief van het koren gescheiden. Volg de finalewedstrijden live mee!

De laatste fase van de ESL Pro League is niet eenvoudig. Aan de ene kant nemen de zes beste Europese teams het nog op in een poule. Aan de Amerikaanse zijde worden twee brackets gespeeld: de Lower en Upper Bracket.

In de Europese poule wordt vandaag de laatste speeldag betwist. FaZe Clan en OG mogen uitmaken wie er laatste wordt in deze poule. Ondanks vier nederlagen op rij is FaZe favoriet. Zet hier in als je denkt dat FaZe de meeste kills in de wedstrijd zal halen.

Bovenaan strijden mousesports, Fnatic en Navi voor de eerste plaats. Astralis kan scherprechter worden, want zij nemen het op tegen leider mousesports. De Denen van Astralis zijn zelfs favoriet om te winnen tegen de huidige leider, want ze wonnen maar liefst 11 van de laatste 12 confrontaties! Wed hier als je denkt dat mousesports kan stunten.

Als Astralis wint, kan de winnaar van het duel tussen Fnatic en Navi (Natus Vincere) met de eerste plaats gaan lopen. De Oekraïeners van Navi hebben het mentale voordeel, want ze wonnen 14 van hun laatste 16 duels met Fnatic! Zet hier in op winst van Navi.

In de Amerikaanse brackets nemen de twee Braziliaanse teams het tegen elkaar op in de Lower Bracket: FURIA Esports vs. MIBR. Morgen spelen de teams uit de USA tegen elkaar in de Upper Bracket: Team Liquid vs Evil Geniuses.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…