Real Madrid – Chelsea

Het is nog maar de vierde keer dat deze Europese topclubs elkaar treffen in een betekenisvol duel. Chelsea won in de UEFA Super Cup van 1998 én over twee wedstrijden in de Beker der Bekerwinnaars in 1971 (1-1 en 2-1). Real Madrid heeft dus iets recht te zetten.
De Madrilenen wonnen de vorige drie halve finales waarin ze aantraden, terwijl Chelsea de jongste 20 jaar zeven keer in de halve finale stond maar wel vijf keer verloor. Madrid won de UCL vier keer in de voorbije zeven seizoenen. Zet hier in op winst van Real.

Madrid won wel slechts vijf van haar laatste elf Europese thuiswedstrijden. Chelsea verloor maar één keer op Spaanse bodem in de laatste dertien pogingen. Wed hier op Chelsea.

Paris SG – Manchester City

De League Cup die de Citizens dit weekend wonnen, zal nog een extra boost geven! Coach Pep Guardiola verloor nog maar drie keer van Mauricio Pochettino in achttien ontmoetingen. In 2016 schakelde City PSG uit in de kwartfinales (1-0 thuis en 2-2 in Parijs). Op verplaatsing hebben de Sky Blues al 16 matchen op rij gewonnen, inclusief matchen tegen Dortmund, Arsenal, Liverpool, Leicester, Chelsea en Manchester United. Zet hier in op winst van Manchester City.
Paris SG is dan weer bezig aan een inhaalbeweging in de Ligue 1, met nog maar één puntje achterstand op Lille. Het schakelde Bayern München én Barcelona uit in de vorige rondes, dus aan vertrouwen geen gebrek. Wed hier op PSG.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…